Magunkról

a jogismeret piacismeret nélkül keveset ér

Filozófiánk

Fiatalos, lendületes, szolgáltatás centrikus iroda, készséges ügyvédek és kiszolgálási stílus. Szakítás a klasszikus klisékkel, semmi paragrafusjel, nincsenek ódon bútorok és hosszas várakozás. Az ügyvéd partner, tanácsadó, szolgáltató, kívülálló, de mégis a megbízó árnyéka, vele együtt mozog és cselekszik. Hitvallásunk a megbízó és az iparág ismerete, melyek nélkül a jog csak elvont fogalom, laikus számára átláthatatlan, értelmezhetetlen szabályhalmaz, amely a napi ügymenetet hátráltatja, az innováció ellen hat.

Célcsoportunk a KKV, azon belül kizárólag a kereskedelmi, polgári jogi ügyletek. Sem klasszikus, sem pedig büntető, vagy közigazgatási típusú megbízásokat nem vállalunk.

Miért mi?

Ha tranzakciót tervez, ha kereskedelmi viszonyokba bonyolódna, ha életszagú és használható szerződést kötne a puszta ’”papír”’ helyett, vagy ha fontos Önnek a megjelenése, a reklám, PR és marketing, továbbá a XXI. század vívmányai, úgy teszteljen bennünket, hiszünk benne, hogy kölcsönös és bizalmi, hosszú távú partnerre talál, akiben megtalálja a jogi szakértő hozzátett értékét.

©2020 - NUIR.HU | Készítette a Lanmen